Breukelentuin Festival

20 september 2015 13:00 tot 18:00

Breukelentuin, Breukelenstraat, Tilburg

ContourdeTwern, Rnewt en de leerlingen van het Reeshof College werken samen met alle bewoners, jong en oud, om er samen een supergeslaagd festival van te maken!
Het festival is voor alle leeftijden:

  • Zo is er veel te doen voor de kids zoals een springkussen, schminken, de kindereiland speelbus, een museumkar van Kinderboerderij 't Valleike, een poppendokter, cupcakes versieren, etc.
  • Voor de jongeren is er een chillhoek, gewoon lekker je ding doen en wat drinken. Ook is er een gamecorner met ‘FIFA’ en ‘Just Dance’ en er worden ‘eetspellen’ georganiseerd zoals beschuitfluiten! 
  • Natuurlijk is er ook gedacht aan de ouderen: er is een dierendemo van Kinderboerderij ‘t Valleike, een optreden van ‘The Voices’, een koffietafel van Trefpunt en een loterij voor het goede doel Villa Pardoes. 
  • Voor de sportievelingen: Buurtsport heeft diverse verenigingen uitgenodigd om clinics te geven zoals judo en volleybal. Ook wordt er een basketbal- en voetbaltoernooi georganiseerd.
  • Voor de culturele bezoekers is er een podium met lokaal talent en een geheim optreden...

Heb je ondertussen honger of dorst gekregen? Gelukkig is er een frietkraam en zijn er Thaise hapjes te verkrijgen. 

Tevens wordt er een rommelmarkt georganiseerd door Stichting Hart voor de Reeshof. U kunt een tafel huren voor 10 euro en een kraam voor 20 euro. Mail zo spoedig mogelijk naar info@hartvoordereeshof.nl