Klassiek in de Reeshof

Klassieke maand groot succes!

De klassieke maand was een succes. Met ruim 300 bezoekers op 3 verschillende locaties. De inwoners van de Reeshof hebben genoten van Argentijnse en mooie klassieke muziek

6 mei Koffieconcert Tango y mucho mas Spek & Stroop

Het eerste koffieconcert op 6 mei bij Spek & Stroop was geweldig. Er waren ruim 50 bezoekers die onder het genot van een drankje en een hapje hebben genoten van het optreden van “Tango y mucho mas”, een geweldige band. De zangeres liet de bezoekers de vurigheid van Argentijnse Tango ervaren. Er werd zelfs door een echtpaar uit het publiek een mooie Tango gedanst.

17 mei Koffieconcert Panta Rei Kievitshoeve

Het koffieconcert op 17 mei was bij De Kievitshoeve, met een optreden van blokfluit ensemble Panta Rhei. Ook dit was een groot succes. De ongeveer 40 bezoekers waren muisstil tijdens de sfeervol ten gehore gebrachte muziek. Het applaus sprak voor zich!

19 mei Wijkcentrum Heyhoef als concertzaal

Ruim 200 bezoekers genoten van het klassieke programma. Bij het eerste optreden van Klaartje van Veen en Norman Jansen zong de zaal massaal “Somewhere over the mountain’’ mee en bij het tweede optreden kwam zelf Brat Pitt in beeld met een prachtig optreden van Maartje Rammeloo en Hadewijch Voorn.

Na de pauze werd een mooi verhaal vertaald in zang over de oorlog door Lizet van Beek met prachtig pianospel van Doré van Deijck. Met als hoogtepunt Opera Familia die er een grandioze show van maakte en het publiek meenam in hun prachtig repertoire.

Bezoekers waren in tranen tijdens het Ave Maria en lachte voluit om de grappen, die vooral de man van het trio maakte. De avond werd gepresenteerd door Meike de Jong die het publiek wist te boeien door de informatie die ze tussen de optredens door gaf en de anekdotes die ze vertelde. Het was een geweldig concert!