Heyhoef Backstage King King

20 april 2019 20:30 tot 23:00

Wijkcentrum Heyhoef, Kerkenbosplaats 1, Tilburg

KING KING werd eerder al eens gekroond tot ‘Beste blues-rock band van de wereld’, maar hier nemen zij geen genoegen mee. Voor de leden van deze band is het einde voorlopig nog lang niet in zicht.

Ze willen blijven laten zien waarom ze die titel verkregen en, naar eigen zeggen, hier zelfs nog een schepje bovenop doen. Met het in 2017 uitgebrachte “Exile & Grace”, dat gemixt werd door Chris Sheldon (Foo Fighters, Feeder, Therapy?), laten ze zien dat ze nog steeds relevant zijn en zorgvuldig de problemen uit de hedendaagse wereld aan het licht kunnen brengen. Mede dankzij dit nieuwe album, maar ook hun al solide reputatie, hebben ze dit jaar een zeer uitgebreid tourprogramma met als kers op de taart een tour als gast van de wereldwijd bekende band Europe.

VOORPROGRAMMA STAX CATS

Voor de tweede keer op het podium van Heyhoef-Backstage de Brabantse Soul-Rhythm & Blues act Stax Cats verzorgen een wervelende show met hun nieuwe zangeres Lucie Kruijsse en de retestrakke begeleiding van de vier mannen om haar heen. Een perfect voorgerecht voordat King King los gaat.

Bestel hier je tickets