Heyhoef Backstage Anna Joan

29 februari 2020 20:00 tot 23:00

Wijkcentrum Heyhoef, Kerkenbosplaats 1, Tilburg

Zaterdag 29 februari zal er een bijzonder concert plaatsvinden van de uit Venray afkomstige Anna Joan. Deze jonge filmactrice, danseres en zangeres trad al eerder op in de Reeshof tijdens Piazza Cultura en maakte daar grote indruk met haar performance.  Lady Gaga en Michael Jackson noemt zij als haar grootste inspiratiebronnen.  Dit wordt een spontane, energieke pop-performance buiten de gebruikelijke comfortzone van het Heyhoef-Backstage om. Voor de nieuwsgierige muziekliefhebber die nieuwe, verrassende en jonge muziekacts niet schuwt.!

Anna Joan is de 23 jarige zangeres, actrice en songwriter uit Venray die al vanaf jongs af aan bezig is met zingen, acteren en dansen. Na het afronden van haar bachelor Muziektheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg studeert zij momenteel aan haar Master of Music. Hier is zij een opvallende studente aangezien zij meerdere disciplines en opleidingen combineert binnen haar master- zo volgt zij zanglessen bij het Muziektheater conservatorium, songwriting-lessen bij de rockacademie en danslessen bij de dansacademie.

Daarnaast acteert zij in shortfilms. Maar de combinatie van al deze disciplines resulteert in haar eigen unieke, energieke, popperformance. Met grootse inspiratiebronnen als Lady Gaga en Michael Jackson zal zij samen met haar band op 29 FEB een eigen show verzorgen in Heyhoef-Backstage. Mis dit niet.

Bestel hier je tickets.