Reeshof Muzen Concerten

13 juli 2018

In het Reeshofpark kun je weer in de komende zomer vier keer genieten van de Reeshof Muzen Concerten. 

Dinsdag 24 juli: Copy-Cat. Zij maken elk feest tot een onvergetelijke gebeurtenis met hun diverse muziekstijlen, hits van nu, stevig rock, disco, rock and roll, Nederlandstalig, dance classics en ballads. Vorig jaar speelden zo ook al op de Muzen Concerten de pannen van het dak en het belooft wederom een nieuw succes. 

Dinsdag 31 juli: Double XL. Deze 9-koppige coverband uit Brabant heeft een uiteenlopend repertoire van Nederlandstalige meezingers en funky disco tot stampende rock en vette soul. 

Dinsdag 7 augustus: De Bijtels. Zij gooien het dak eraf met grootse hits en leukste feestmuziek. Ze coveren hits van Guus Meeuwis en Rage Against the Machine en alles daar tussen in. 

Dinsdag 14 augustus: Djiwa en om 20.15 uur Martin Stone met a Tribute of Robbie Williams. Djiwa is een 6-koppige soulband waarin Motown en good old soul worden afgewisseld met disco en funk. Zij spelen een thuiswedstrijd want bijna alle leden komen uit de Reeshof. Om 20.15 uur komt Robbie Williams-imitator en look a like Martin Stone uit Waalwijk op het podium en hij zingt alle vrouwen in zwijm met de bekendste hitst van Robbie Williams. 

Al om 18.00 uur kan er onder het genot van een muziekje gegeten en gedronken worden bij de diverse eetkramen. Voor de kinderen is er Kidsclub verzorgt door Club Pelikaan met knutselen en een springkussen. 

Om 19.15 uur zullen de bands optreden en om 22.00 uur stopt de livemuziek, terwijl de bars open blijven tot 23.00 uur. 

De entree is uiteraard gratis.