Wibi Soerjadi

19 november 2020

HELAAS,

UITVERKOCHT en UITGESTELD

De gekochte kaartjes blijven geldig. De nieuwe datum volgt wanneer bekend is wat mogelijk is. Gekochte kaartjes mogen eventueel geruild worden. 

Reeshof Cultuurt gaat het nieuwe jaar in met een bijzondere reeks klassieke concerten in samenwerking met Theaters Tilburg en de Grote Beemd. 

Wibi Soerjadi trapt af!

De programmamaker van Reeshof Cultuurt, Joost van Rijckevorsel, dirigent Frank Adams en productieleider Jules van der Loo hebben hard gewerkt aan een divers programma dat de komende maand wordt gepresenteerd aan het publiek en waarvan de tickets te bestellen zijn via de website van Theaters Tilburg. 

Een zeer diverse reeks waarbij hoog niveau wordt aangeboden in de Grote Beemd in de Reeshof. 

Wibi zal tevens deze avond mooie verhalen en anekdotes vertellen ter illustratie van hetgeen hij gaat spelen. Interactie met publiek is hem niet vreemd en hij gaat graag in gesprek met het publiek om naar aanleiding van voorkeuren uit de zaal hier in improvisaties op in te gaan. Zijn optreden zal ruim een uur duren.    

De Grote Beemd 

Reeshof Cultuurt is al geruime tijd aan het onderzoeken wat er nodig is voor een breed cultuuraanbod voor buitenstad de Reeshof. Om deze reden worden er per kunstdiscipline geschikte locaties gezocht. De Grote Beemd is een grote multifunctionele locatie. Na kort afstemmen is er gezamenlijk besloten de pilot aan te gaan, waarbij Theaters Tilburg ondersteunt in het reserveringssysteem en de pr. De Grote Beemd vindt u aan de Dalemdreef 21 in de Reeshof. 

Corona

De ruimte in de Grote Beemd is groot genoeg om binnen de huidige coronaregels dertig bezoekers te verwelkomen. Met een artiest van dit kaliber verwachten we echter meer vraag en er wordt nog onderzocht of er digitale mogelijkheden zijn waardoor mensen van het concert ook op afstand kunnen genieten. Door de coronaregels is het dus een zeer exclusief optreden. Dus zorg dat u erbij bent!

Tipje van de sluier 

Van januari tot de zomervakantie volgen meer klassieke concerten. Frank Adams heeft Tjeerd Top weten te strikken voor een concert in de Grote Beemd. Niet de minste, want hij is plaatsvervangend concertmeester bij het Concertgebouworkest. Top heeft een cd uitgebracht van Vivaldi tot Metallica. 

Er zal in de reeks ook een concert zijn met drie studenten van de afdeling muziektheater klassiek van Fontys Hogeschool. Voor de Reeshof een unieke pilot die een welkome aanvulling is op het culturele aanbod en een nieuwe samenwerking tussen Reeshof Cultuurt, Theaters Tilburg en de Grote Beemd. 

NIEUWE DATUM VOLGT

Zorg dat je op tijd bent met het reserveren van jouw tickets. Dit kan via www.theaterstilburg.nl

Artiest: Wibi Soerjadi

Locatie: Grote Beemd, Dalemdreef 21, Tilburg

Tickets: 15,-- euro p.p.
----------- UITVERKOCHT!! ------------

Organisatie: Reeshof Cultuurt

Voor vragen: joost@reeshofcultuurt.nl