1e Literair Café

25 mei 2021

1e Literair Café op 27 juni

Literaire middag met als gast op deze editie: Nathalie Pagie. Kom in de ongedwongen sfeer bij horecagelegenheid Fifty50 in de Reeshof genieten van de verhalen die deze schrijfster te vertellen heeft.

Een middag met veel interactie.

Over Nathalie Pagie:

Nathalie Pagie (1974) debuteerde in 2013 met De Toneelclub. Na haar tweede thriller De Campus begon ze een serie met het journalisten duo Tara en Diego als vaste hoofdpersonen. Paradijsvogels, Casa Familia en Rio Grande werden grote bestsellers en met Casa Familia won ze in 2017 de Thrillzone Award voor Beste Nederlandse Thriller. Die won ze een jaar later nogmaals, dit keer voor de standalone IJsengel. In 2019 verscheen De Trip, het vierde deel in de Tara & Diego-reeks en per januari 2020 is er Noordkaap, alweer een nieuwe spannende standalone!

Nathalie schrijft thrillers met vaart. Met vlotte pen loodst ze de lezer door haar spannende – en soms lugubere – verhalen heen. De avonturen spelen zich af op locaties die Nathalie zelf goed kent. Naast schrijven is reizen dan ook een van haar passies. Nathalie woont met haar gezin in Breda.

Kijk eventueel op haar site: www.nathaliepagie.nl

Locatie: Versfriethuys Perron 3, Ketelhavenplein 45, Tilburg

Entree: 10 euro (exclusief servicekosten). Bestel hier je kaartjes voor 27 juni. 

Deur open: 15.00 uur

Aanvang: 15.30 uur

Agenda

Er zijn geen evenementen in de nabije toekomst gevonden.