Reesfiets Cultuursafari

22 september 2021

Vier bijzondere locaties – vijf vrolijke familievoorstellingen. Dat is Reesfiets Cultuursafari. Reeshof Cultuurt en EELT Theatercollectief nemen je op reis langs betoverende dans, sprookjesachtig theater en speelse kleinkunstliedjes. 

Locatie 1 - Openluchttheater Reeshof Park

Corpo Maquina: Nasser el Jackson

Wereldkampioen freestyle voetballen Nasser el Jackson uit Tilburg Noord geeft over de hele wereld shows. Hij doorgrondt de geheimen van ‘het ronde leer,’ maar weet ook het mysterie ervan te koesteren. In 2016 ontmoetten choreograaf  Guilherme Miotto en Nasser el Jackson elkaar. Samen zoeken ze naar nieuwe rollende bewegingstaal. Bekijk hun unieke verhaal hier bij NOS op 3https://www.youtube.com/watch?v=rOxO_jBKEf4

EELT Theatercollectief: Op zoek naar de Reeshofnar

De Tilburgse kleinkunstveteraan Peer de Graaf en accordeonvirtuoos Michaël Breukers gaan met het publiek op zoek naar verbeelding in humor in de Vinexwijk.  

Locatie 2 - Bibliotheek Heyhoef

Moniek Smeets – Coronaiastreet

Oude rommel bestaat niet voor de Tilburgse Kunstenares Moniek Smeets. Met wat anderen weggooien bouwt zij een betoverende wereld. Samen met haar compagnon Bram Wiersma verwonderde ze het nationale en internationale publiek met uniek beeldend theater. Coronaiastreet is een psychedelische poppenkastvoorstelling over de angst voor de besmettelijke ander. 

Locatie 3 - Tuin Giardino d'Italia

Zee - Kleinkunst

De muzikanten van Zee behaalden in 2018 de finale van het Leids Cabaretfestival. De Zee neemt je mee, soms kabbelend, soms wild, soms serieus maar nooit expres. Melancholieke lofzangen op klunzige omstandigheden in onze toevallige levens. 

Locatie 4 - De Boemerang

Surprise Act

Als je precies weet wat je gaat doen, waarom zou je het dan nog doen, zei Picasso eens…Laat u bij deze locatie onderdompelen in een muzikale verrassing! 

Last van zadelpijn of een andere handicap? Mail snel naar info@eeltweb.nl en wij reserveren een gratis fietstaxi voor u! Wees er wel snel bij want we hebben er maar drie tot onze beschikking! 

Agenda

Er zijn geen evenementen in de nabije toekomst gevonden.