Theeconcerten

4 juni 2021

La Rosa Cultura is weer terug met de theeconcerten. Ook dit jaar wordt cultuur weer met groen verbonden en volgt er een reeks van concerten.

Zondag 20 juni om 12.00 uur: EVL band met Erwin van Ligten = GEANNULEERD

Zondag 11 juli om 12.00 uur: 2Gorgeous

2Gorgeous speelt en zingt herkenbare nummers in piano uitvoering en veelal meerstemmig gezongen. Het repertoire varieert van ballads van Adèle, Pink en Jewel tot speelse songs van Robbie Williams, The Blues Brothers, Bonnie Raitt en Etta James. Een repertoire met herkenbare en verrassende songs voor jong en oud. Nandy Mannaert en Marlyn de Kort zorgen voor een authentieke en muzikale belevenis door de prachtige samenzang en de eigen draai die zij aan veel van de nummers geven. Pianist Jeroen Krouwels ondersteunt het geheel door zijn virtuoze pianospel en 3e stempartijen. Het ritme wordt versterkt door Paul Vissers op cajon. 

2Gorgeous

Aanvang: 12.00 uur

Locatie: Cultuur Pluktuin de Populier 

Adres: Glimmenstraat, Tilburg

Kosten: 2,50 euro (reserveer bij lin@larosacultura.nl) en vol=vol

Erwin van Ligten

Binnenkort: EVL band met Erwin van Ligten

Gitarist Erwin van Ligten (Surabaya, 11 juli 1957) is momenteel solo actief of met zijn eigen band bestaand uit Marcus Weymaere op drums en Michael Peet op de bas Volgens Erwin is het lezen van muziek uitsluitend een handig hulpmiddel en is de ware kunst van muziek maken, een zaadje planten en laten ontkiemen, zodat de mooiste muzikale schetsen kunnen ontstaan.

Agenda

Er zijn geen evenementen in de nabije toekomst gevonden.