Yes, de zomerse concerten blijven in de Reeshof en wel onder de naam: Reeshof Muzen Concerten. 

Een paar enthousiaste bewoners uit de Reeshof hebben het stokje overgenomen van Palm Parkies en hebben in maart 2016 besloten om de Reeshof Muzenconcerten in het Reeshofpark (aan de Campenhoefdreef) te gaan organiseren. De naam is afgeleid van de vroegere Muzenconcerten in de tuin achter de concertzaal. Dagelijks waren vanaf 18.00 uur de bar en eettentjes geopend. De bar sloot om 23.00 uur. De muziek begon om 19.30 uur en speelde tot 22.00 uur. De PR ging in de stad middels de volgende posters: 

Dinsdag 9 augustus: Time Out en Kenny B.

Time Out treedt al meer dan 20 jaar op en heeft vele podia door het land mogen betreden. Ze zijn ook winnaar geworden van 'De Heineken coverband contest' in Tilburg. Dit betekent echter dat ze altijd de naam moeten hoog houden en waar maken! Een frontline van 2 zangeressen gaat volledig los en de 4 muzikanten die hun sporen in de muziek hebben verdiend, zorgen voor de stabiele factor. Zij zorgen als vanzelfsprekend voor kwaliteit, spontaniteit en uitstraling. Als verrassingsact werd een bekende Tilburger ingeschakeld. Jawel, hij kwam ook nog eens uit de Reeshof: de enige, echte Kenny B. 

Dinsdag 16 augustus: SKITL

SKITL (The Sky Is The Limit) een regionale coverband, had de sfeer er goed inzitten. De 3500 wijkbewoners, waarvan er velen al om 18 uur kwamen eten bij de talloze aanwezige foodkramen, genoten met volle teugen. De organisatie samen met 25 vrijwilligers had het prima voor elkaar. “Mooi evenement, lekker even bijpraten met mensen die je allang niet meer gezien hebt dat is toch geweldig,” zegt Tonnie van Stiphout (59). De verlichting en andere indeling maakte het geheel nog sfeervoller. Hierbij een indruk:

Dinsdag 23 augustus: Loos Alarm

Velen waren al om 18 uur aanwezig in het park om daar hun avondeten te nuttigen bij de talloze foodkramen die er opgesteld stonden. Loos Alarm zorgde voor sfeer met hun Nederlandstalige covers, waardoor het publiek echt uit hun dak ging. Huub Mertens (61) heeft het naar zijn zin met zijn vriendenkring: “We komen hier al jaren, maar wat deze organisatie voor elkaar gekregen heeft met louter vrijwilligers is geweldig.” Op het 3e concert kwamen 5000 mensen af. Hierbij een indruk:

Dinsdag 30 augustus: Retteketeteam

Als 4e concert moest er helaas een andere locatie gekozen worden, omdat de vergunningen voor in het Reeshofpark ''op'' waren. De laatste van de 4 concerten werd gehouden op het Reeshof Business Centrum aan de Bijsterveldenlaan in Reeshof.  Eerst was het nog even afwachten of de bezoekers mee zouden verhuizen van het Reeshofpark naar deze nieuwe locatie. Gelukkig houdt Reeshof wel van een feestje, want maar liefst 2000 mensen kwamen op het Retteke Tag Team af. Deze Feest DJ’s waren met hun opblaaskrokokdillen, ballen en confetti in staat om iedereen bij het afsluitfeest te betrekken. Wilma Maas heeft het naar haar zin:”Wat een gezellig feest, het Reeshofpark is als locatie mooier maar dit hier heeft ook wel iets knus”, meent Maas. In totaal kwamen er 12.000 bezoekers op de 4 Reeshof Muzenconcerten af, waarmee dit muziekevenement met 35 vrijwilligers zich op de kaart heeft gezet.
Volgend jaar gaat de organisatie zeker verder. “Met zoveel blije mensen die ons een warm hart toedragen is dat in ieder geval zeker”, zegt mede organisator Hans Sweep.