Muzenconcerten

15000 gasten mochten ontvangen in het Reeshofpark.

De 1e week op 24 juli was het bezoekersaantal het laagste, toch nog zo’n 2500 mensen, maar daar waren de kermis en de vakantie debet aan. De 2e en 3e week gaven elkaar niet veel toe, circa 4000 mensen. De slotavond was traditioneel de drukste omdat dan de meeste mensen terug zijn van vakantie en de bonnetjes opgemaakt worden. Toch was het gedurende de dag onzeker of we het droog zouden houden, de weersberichten spraken elkaar hierin tegen. De donkere lucht deed het ergste vermoeden, maar gelukkig hielden we het droog. Het resultaat 4500 mensen die genoten van Djiwa en Martin Stone
(Robbie Williams). Het was hard aanpoten voor de organisatie en de vrijwilligers, maar met vereende krachten werd de finish gehaald. Nieuw was het Rabobank VIP-arrangement dat zeker voor herhaling vatbaar is Het veld ligt er nu weer maagdelijke bij, klaar voor het volgende evenement.

De organisatie kan heel tevreden zijn over de achter ons liggende reeks concerten, die nog maar eens duidelijk maakten dat Reeshof echt behoefte heeft aan zo’n evenement. Het is laagdrempelig, gratis, goedkoop, met toffe coverbands, vlakbij en in de open natuur wat wil je nog meer? Met de gratis kinderactiviteiten van Club Pellikaan is het een echt gezinsevenement geworden.