Archief 2012

In 2012 ontving Wijkraad Reeshof voor het eerst cultureel subsidiegeld van de gemeente en heeft hiervoor de commissie Reeshof Cultuurt opgericht. De leden van deze commissie stimuleren bewoners, brengen bewoners en verenigingen bij elkaar, beoordelen subsidieaanvragen en verstrekken eventueel subsidie. Het eerste jaar hebben we een veelzijdig programma mogen aanbieden met elkaar, waaronder Smartlappenfestival, Klassiek in de Reeshof maar ook een flash-mob van de Waterviool. Verder hadden we nog in 2012 optredens van Mie Katoen, Factorium Muziekproject, L'Aventura Musicale, Ongekend en Zingend de Wijk in

Zelfs onze zuiderburen van Palm Parkies heeft Erik Groels gezamenlijk met de wethouder Erik de Ridder en Wijkraad Reeshof in juni 2012 naar de Reeshof gehaald. Binnen enkele weken is hiervoor een programma in elkaar gezet en de bezoekers kwamen uit heel Tilburg naar het Reeshofpark.

Op deze manier stimuleren we de cultuuruitingen in onze wijk en vertrouwen we op het dichter bij elkaar  brengen van veelzijdige bewoners in de Reeshof en op een langdurige samenwerking. 

Agenda

Er zijn geen evenementen in de nabije toekomst gevonden.