Erik Groels

Mijn naam is Erik Groels en ik ben in 1999 met mijn vriend in de Reeshof komen wonen aan de Bijsterveldenlaan. Aangezien ik na enkele jaren iets nuttigs wilde betekenen voor de wijk en ik via een kennis over de wijkraad hoorde, ben ik in 2005 hiervan lid geworden. Wat dit inhield, wist ik toen nog niet, maar ik leerde in ieder geval de wijk beter kennen en ik zou er ook nog iets voor kunnen betekenen. Van 2007 tot 31-12-2019 ben ik voorzitter hiervan geweest en heb ik deze functie zo goed als mogelijk geprobeerd uit te voeren.  

Reeshof Cultuurt

Tijdens mijn voorzitterschap hebben we in 2012 de commissie Reeshof Cultuurt opgericht en ben ik hiervan lid geworden om gezamenlijk met andere leden culturele activiteiten en uitingen in de Reeshof te promoten. 

Ondanks mijn verhuizing naar Tilburg-Zuid in december 2019, ben ik gevraagd om lid te blijven van Reeshof Cultuurt. Dit blijf ik met heel veel plezier doen. De commissie heeft de afgelopen jaren veel bereikt en zit momenteel op haar hoogtepunt. Structureel extra subsidie en de functie van een planmaker en programmamaker in 2020 aan het werk. 

Houd onze site en social media in de gaten om bij te blijven.